You are currently viewing the Norsk site, you might be interested in our English version.

Personvernerklæring

Personvernerklæring: Kurset Elements of AI

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger Reaktor innhenter om deg i forbindelse med Elements of AI-kurset (heretter «kurset») og hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Skulle du ha noen spørsmål angående behandlingen av dine personopplysninger i forbindelse med kurset, ta kontakt med oss via epostadressen [email protected]


Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for behandling av alle personopplysninger du oppgir i forbindelse med kurset er:

Reaktor Innovations Oy (heretter “Reaktor”, «vi», «oss»)

Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, Finland

tel. +358 9 415 202 00

Hva brukes personopplysningene mine til?

Når du registrerer deg på kurset, ber vi deg om å oppgi følgende informasjon:

  • Navnet ditt
  • Passord
  • Epostadresse
  • Land
  • Postnummer

Vi bruker innsamlede personopplysninger for å behandle kursregistrering, sende informasjonsbrev og statusoppdatering og administrering av din deltakelse i kurset.

I løpet av kurset samler vi inn informasjon om fremdriften i studiene og om fullførte oppgaver. Denne informasjonen samles for at vi skal holde kurset i gang, følge progresjonen din og vite når du har fullført kurset. Vi utarbeider også statistikk om deltakelse på kurset.

Vi lagrer personopplysningene dine kun så lenge som nødvendig for at vi skal utføre våre tjenester og forpliktelser i forbindelse med kurset. Opplysningene dine lagres ikke lenger enn to år etter siste gang du logget deg inn.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Vi deler personopplysningene dine med Helsingfors Universitet som organiserer kurset i samarbeid med oss.

Forøvrig behandler Reaktor dine personopplysninger kun for de formålene nevnt over. Vi deler ikke dine personopplysninger med andre parter enn Reaktors konsernselskaper.

Rettigheter

Du har rett til å få innsyn i, slette og korrigere personopplysningene som Reaktor har samlet om deg. Du kan også kreve begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Vi ber deg sende slike krav til epostadressen [email protected]

Overføring av personopplysninger utenfor EØS.

Når vi behandler dine personopplysninger, sender epost og annen oppfølging, bruker vi Zapier integrert med MailChimp USA. Dermed blir personopplysningene dine, i den grad det er nødvendig, overført utenfor EØS. Reaktor sikrer at slik dataoverføring følger personvernloven. MailChimp er tilsluttet Privacy Shield-reguleringen i USA. Du finner nærmere informasjon om dette her: Zapier Privacy Shield Information, MailChimp Privacy Shield Information.

Vi bruker Reddit som leverandør for chat-funksjonen. Muligheten til å ta del i diskusjonsforumet med medstudenter styrker læringen. Studentene bruker det for å starte studiegrupper, snakke sammen om problemer undervegs i kurset, hva de har lært og hvordan de kan anvende dette i hverdagen (for eksempel kunstig intelligens på jobben). Denne tjenesten er kun for dem som melder seg på dette, og for dem som ikke ønsker å delta, blir ikke personopplysninger delt med Spectrum. Du kan lese mer om deres personvernerklæring her: Reddit privacy policy

Analyse

Google Tag Manager – Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyseplattformene.

Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å innhente informasjon om hvordan deltakerne bruker kurset og plattformen. Vi bruker informasjonen til å sammenstille rapporter og hjelpe oss å forbedre nettsiden. Disse informasjonskapslene leser antall besøkende på nettsiden, hvor de har klikket seg inn på nettsiden fra og sider de har besøkt. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene og hvordan Google ivaretar dem her.

Hotjar – Vi bruker Hotjar for å sikre at nettdesignet og god brukeropplevelsen fungerer hensiktsmessig.

Google Data Studio – Vi bruker Google Data Studio til å hjelpe oss å forbedre nettsiden og gjøre den mer brukervennlig, og vi kan dele rapportene og informasjonen som ligger her med partneruniversitetene våre.

Datasikkerhet

Alle personopplysninger som Reaktor innhenter i forbindelse med kurset, behandles konfidensielt. Bare nøye utvalgte ansatte hos Reaktor har tilgang til disse opplysningene, og de behandles kun i henhold til formålene beskrevet over. Enheter og nettverk som brukes av Reaktor er forskriftsmessig sikret.

Annet

I Finland overvåker personvernombudet at personvernloven etterfølges. Ønsker du å sende en klage angående behandlingen av dine personopplysninger eller har du andre spørsmål som personvernombudet kan svare på, kan du gjerne kontakte personvernombudet ved å følge instruksjonene på www.tietosuoja.fi.

Slette en konto

Om du vil slette kontoen din, kan du gjøre følgende:

  • Logg inn på kontoen din på http://tmc.mooc.fi/
  • Gå til «settings» under profilen din og velg «request an account removal».